Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Η προπαγάνδα της Τουρκίας

Ο τούρκος υπουργός Μπαγκίς μας επιβεβαίωσε πλήρως.


Μόλις χθες είχαμε γράψει άρθρο με τον τίτλο (Μάθημα Προπαγάνδας Νο 8. Η μουδιασμένη ελληνική συνείδηση και η Τουρκία). Συγκεκριμένα είχαμε πει ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί συστηματικά και μακροχρόνια την Γκεμπελίστικη προπαγανδιστική μέθοδο της μουδιασμένης συνείδησης σε βάρος του ελληνικού λαού. Ειδικότερα είχαμε πει ότι η Τουρκία: « Με αμφισβήτηση της ελληνικής επικράτειας, με συνεχείς παραβιάσεις του εναερίου χώρου της χώρας μας και των χωρικών μας υδάτων, με επεισόδια τύπου "Ίμίων", από το ένα μέρος, αλλά και με επιθέσεις φιλίας από το άλλο και κορώνες περί δήθεν εφαρμογής των διεθνών συνθηκών και σεβασμού των........
ατομικών δικαιωμάτων των μουσουλμάνων, προσπαθεί αφενός να μουδιάσει τη συνείδηση των Ελλήνων στρατιωτικών και την ελληνική εθνική συνείδηση και αφετέρου να κάνει την διεθνή κοινή γνώμη να κουραστεί και να αδιαφορήσει, ώστε την κατάλληλη στιγμή να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις εδαφικές αξιώσεις της, που είναι ο πάγιος στρατηγικός της στόχος, χωρίς μεγάλες αντιστάσεις, γιατί γνωρίζει ότι μπορεί η Ελλάδα να μην έχει την κατάλληλη πολιτική ηγεσία για να αντισταθεί, αλλά έχει ένα λαό εντελώς αδούλωτο, τη συνείδηση του οποίου θέλει να μουδιάσει. Γι' αυτό και παίζει με τα νεύρα μας. Παράλληλα βρήκε την ευκαιρία να διοχετεύσει στην Ελλάδα χιλιάδες μουσουλμάνους λαθρομετανάστες για να αποσυνθέσει την ελληνική κοινωνία εκ των έσω και να κάνει παιχνίδι στο μέλλον, με ανάμειξη στα εσωτερικά μας, παριστάνοντας τον προστάτη τους, όπως στη Θράκη».
Δεν έκλεισαν παρά λίγες ώρες, από το πιο πάνω άρθρο μας και ήρθε ο τούρκος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν  Μπαγκίς να μας επιβεβαιώσει πλήρως.
Συγκεκριμένα, μετά την πρόσφατη παραβίασε των χωρικών μας υδάτων πάνω ακριβώς στην εθνική μας επέτειο και τον εκνευρισμό που προκάλεσε αυτό στους έλληνες, ήρθε εσκεμμένα και στα πλαίσια της τεχνικής της μουδιασμένης συνείδησης, ο τούρκος υπουργός για να κάνει επίθεση φιλίας προτείνοντας να υπάρξει μείωση των εξοπλισμών για τις δύο χώρες για να μην μας εκμεταλλεύονται δήθεν οι Γερμανοί και οι λοιποί.
Αυτή η φιλειρηνική πρόταση του τούρκου υπουργού στοχεύει ακριβώς στο να προκαλέσει χαλάρωση και ανακούφιση, ύστερα από την ένταση που δημιουργήθηκε με την τουρκική κορβέτα «Μπάφρα» και να μουδιάσει τη συνείδηση των συνειδησιακά πιο αδύνατων, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερες ρήξεις στο εθνικό πατριωτικό μέτωπο.  
Το πιο ωραίο στην υπόθεση είναι πως αντί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να αντιληφθεί αμέσως την παγίδα που στήνει με την τεχνική της η Τουρκία και να την καταγγείλει, έμεινε αμήχανη στα λόγια του τούρκου υπουργού που την αφόπλισαν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου